top of page

Workshops

Klaasje heeft een passie voor muziek en acteren. Vanuit haar opleidingen op het conservatorium en op de Amsterdam Filmschool, heeft ze een breed palet aan ervaringen, dat ze graag met anderen deelt. Ook heeft ze veel ervaring op het gebied van prestaties leveren onder (prestatie)druk. Haar cursussen worden per aanvraag opnieuw ingedeeld en bekeken, zodat de lessen kunnen worden gegeven naar behoefte van de organisatie.
Hieronder de verschillende workshops die Klaasje heeft gegeven:


19/07/2022 - Workshop PODIUMPRESENTATIE voor de Nederlandse Fluit Academie (Neflac). De Nederlandse Fluit Academie, afgekort Neflac, organiseert cursussen, coaching & concerten voor – en met – enthousiaste en getalenteerde fluitleerlingen van 13 t/m 18 jaar, (bijna) afgestudeerde (fluit)professionals tot 35 jaar en fluitdocenten.

Er wordt repertoire gespeeld voor fluitensemble en fluitorkest, en soms maken ze een uitstapje naar een bijzonder project met fluit in hoofd- of bijrol. Met hun concerten willen ze iedere fluitliefhebber bereiken. Gastdocenten verzorgen regelmatig workshops. Klaasje verzorgde de workshop ‘Podiumpresentatie’ tijdens de zomeracademie 2022.


17/12/2021 - Dwarsfluit workshop voor NPO-Zapp en Kinderprinsengrachtconcert. Via een winactie bij Zapp, had Daisy een dwarsfluit workshop gewonnen. In samenwerking met het Kinderprinsengrachtconcert werd deze leuke middag georganiseerd, waar Klaasje haar eigen ervaringen deelde met Daisy. Natuurlijk werd er ook veel fluit gespeeld.


25/08/2021 - Workshop SUPASTAR STAGE. Hierin kwamen (zang)stemgebruik en camera-acteren aan bod.

bottom of page