top of page

TV Programma's

Code van Coppens (09/10/2022) TALPA: Samen met Gers Pardoel nam Klaasje deel aan de Nederlandse versie van de Code van Coppens. Gers en Klaasje kenden elkaar al door The Voice Kids Vlaanderen, waar zij twee seizoenen als jurylid deelnamen.


Code van Coppens (02/10/2022) VTM: Samen met Lize Feryn (Vlaams actrice) nam Klaasje deel aan de Code van Coppens in België. Lize en Klaasje kennen elkaar door The Masked Singer in België, waar hun vriendschap is ontstaan.


Ik Hou Van Holland (24/09/2022): Klaasje speelde mee in Ik Hou Van Holland, wat dit seizoen niet door Linda de Mol, maar door Rob Kemps werd gepresenteerd. Zij zat in het team samen met Jamai Loman en Leo Alkemade.


Waarheid, Durven of Doen (15/08/2022): Klaasje nam deel aan Waarheid, Durven of Doen, een Belgisch programma voor de zender VTM. Tijdens dit programma worden vier bekende Vlamingen (zonder dat ze het van elkaar weten) bij elkaar gezet, voor een avond heerlijk koken, eten en opdrachten uitvoeren & vragen beantwoorden. Een geschikte avond om de BV’s wat beter te leren kennen.


De Buurtpolitie (oktober 2022): Klaasje speelde een gastrol in de reeks ‘De Buurtpolitie’ (BE), voor de serie ‘Echte Verhalen’. Het is een Vlaamse scripted realityserie waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat.


Weet Ik Veel (12/02/2022): Klaasje was deelnemer in het programma “Weet ik Veel”, dat in de zomer van 2021 werd opgenomen. Samen met Francis van Broekhuizen en Victor Abeln speelde ze het spel, gehost door Beau van Erven Dorens.


De Vuilste Jobs VIPS (18/01/2022): In ‘De Vuilste Jobs VIPS’ wagen Bekende Vlamingen zich met volle overgave aan een job die ze anders wellicht nooit van hun leven zouden doen. Het is een programma van VTM (Vlaanderen). Klaasje Meijer liep deze dag mee met David en Siv, de rioolontstoppers, alias ‘De Rioolkrak’. In de kruipkelder onder een appartementencomplex heeft ze samen met deze mannen rioleringsbuizen ontstopt en daarna moesten ze twee beerputten leegzuigen. Het heeft voor de nodige hilariteit en viezigheid gezorgd. Je ziet het allemaal via deze link. (Ook in Nederland te bekijken).


De Slimste Mens Ter Wereld (27/10/2021): Samen met Joachim Coens (politicus) en Gloria Monserez (presentatrice) was Klaasje te gast in De Slimste Mens Ter Wereld in Vlaanderen, gepresenteerd door Erik van Looy. Actrice Jennifer Heylen en Stand-up comedian Serine Ayari vertegenwoordigden de tweekoppige jury. De finale speelde Klaasje tegen Joachim, die haar op het nippertje wist te verslaan tijdens de laatste seconden.

Ik Weet Er Alles Van VIPS (12/07 t/m 16/07 2021): Klaasje nam deel aan het spelprogramma “Ik Weet Er Alles Van VIPS”, waarin zes BN’ers een algemene kennis quiz spelen. Ruben Nicolai was de host van dit programma. Iedereen koos een eigen onderwerp, waar de vragenrondes betrekking op hadden. Klaasje deed mee met haar zelfgekozen onderwerp “Klassieke Muziek”.

De Helden Van Nu (24/01/2021): Klaasje was te zien in het televisieprogramma ‘De Helden Van Nu’, waarin zij (samen met een andere SBS6 presentator) de medewerkers van Het Leger Des Heils in Utrecht in het zonnetje heeft gezet. In deze reeks worden mensen geëerd die specifiek iets hebben betekend in de Corona Crisis sinds begin 2020. Klaasje deelde soep uit aan daklozen, op de soepfiets, samen met Nourdin Zalen (inloopmedewerker bij Het Leger Des Heils). Nourdin legde uit dat vooral het praatje en het ‘gezien’ worden van belang is voor de mensen aan wie de soep wordt uitgereikt.

bottom of page